KUPATILA

.

IZ KUPATILA SA OSMEHOM U NOVI DAN


Neizostavni i nezaobilazni deo nase svakodnevice cine kupatila. Jutro svakog coveka zapocinje pogledom na kupatilsko ogledalo.

U tom ogledalu svi prizeljkujemo da vidimo svoje sretno i nasmejano lice. Da bi sa osmehom i osecanjem zadovoljstva krenuli u dan, ucinite da mesto sa kojeg ga zapocinjete bude najurednije i najmastovitije.

Zahvaljujuci modernom i i raskosnom dizajnu koji prati savremeni nacin zivota, kupatilo postaje jedna od primarnih prostorija za uredjenje. Kupatilo je prostorija na cije uredjenje morete da obratite vise paznje. Obicno prostor koji je izdvojen za kupatilo nije narocito velik. ali pravilnim rasporedom kupatilskih elemenata dobijate na prostornosti i estetici. Oprema za kupatila dominira kupatilom, pretvarajuci ga u mini spa zonu. Njena postavka i kvalitet uticu na sveukupan izgled vaseg kupatila.

.

Oprema za kupatila  trebala bi da ispuni sve higijenske i estetske kriterijume jer predstavlja mesto koje vasi ukucani sa zadovoljstvom obilaze. Opremanje kupatila treba da ucinite zanimacijom i uzitkom za celu porodicu. Kupatilska keramika i njen odabir ima vaznu ulogu u opremanju kupatila. Keramicke plocice  koje odaberete gledacete dug vremenski period. Na nasem trzistu ponude keramickih plocica su raznovrsne kako u kvalitetu tako i u cenama zato gledajte da plocice za kupatila, plocice za kuhinju, podne pločice budu poznatih stranih i domacih proizvodjaca. Pored keramickih plocica na izgled kupatila utice i polozaj sanitarija i sanitarnih elemenata, njihov oblik i boja.
Pravilnim rasporedom elemenata u kupatilu i dobijenim prostorom, birate da li ce te ugraditi kadu ili tus kadu. Ugalvnom sta god odaberete gledajte da se estetski uklapa sa ostatkom kupatila  cineci jedinstvenu celinu.

Za pravilnu postavku i uklapanje plocica u  kupatila bitno je da keramicar koji postavlja plocice bude strucan. Postavljanje keramickih plocica zahteva preciznost i pedantnost. Takodjer je bitno i da vodoinstalater obavi svoj deo posla kako treba. Ako cevi nisu pravilno i strucno postavljene kasnije može da dodje do raznih komplikacija. Npr. curenje vode iz instalacije, smetnje pri postavci pločica i sl.

.

Advertisements

One Response to “KUPATILA”

  1. Mr WordPress Says:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: